«Three-peat» Εφές προβλέπουν οι στοιχηματικές – Ποιες οι αποδόσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

«Three-peat» Εφές προβλέπουν οι στοιχηματικές – Ποιες οι αποδόσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το πρώτο τζάμπολ στην Euroleague βρίσκεται λίγες ώρες μακριά και το 10.gr σας παρουσιάζει τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για την κατάκτηση του τροπαίου. Το φαβορί και η θέση των αιωνίων.

Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει η Euroleague και πάλι τις πύλες της, με τις δεκαοκτώ ομάδες να «ρίχνονται» από σήμερα (6/10) στη «μάχη» της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου.

Ανάμεσα σε αυτές ασφαλώς και η περσινή κάτοχος του τίτλου, Αναντολού Εφές, με τους Τούρκους να έχουν ως στόχο να πετύχουν το ιστορικό «three-peat». Και όπως φαίνεται οι πρωταθλητές είναι το φαβορί και για τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει εκτός αποστολής ενόψει Καραμπάγκ μια 11άδα που… παίρνει πρωτάθλημα!

Σύμφωνα τουλάχιστον με τις στοιχηματικές, οι οποίες προσφέρουν την κατάκτηση από την Εφές σε απόδοση 4.00. Δεύτερη έρχεται η περσινή φιναλίστ, Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας η απόδοση κυμαίνεται οριακά πάνω από τις τέσσερις μονάδες, ενώ κοντά στο 4.50 είναι εκείνη της Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, η απόδοση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, που την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι το Final Four και αποκλείστηκε στον ημιτελικό στο τελευταίο σουτ, είναι άκρως ελκυστική, έως και… προκλητική. Οι «υπερπρωταθλητές» Ελλάδος προσφέρονται στο 9.00 με 10.00.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να είναι το τέταρτο φαβορί για τον τίτλο και με βάση τις πολύ ποιοτικές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι, αλλά και τη διατήρηση του βασικού κορμού, αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο. Ήδη εξάλλου τα πρώτα δείγματα ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, με την κατάκτηση του Super Cup απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο προ λίγων ημερών.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη συναντάται αρκετά πιο χαμηλά στη λίστα των ομάδων, με τη δική του απόδοση να είναι λίγο πάνω από τις 80 μονάδες. Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε ολοκληρωτικές αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο και αυτό το νέο σύνολο που έχει δημιουργηθεί υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς, θεωρείται πολύ δύσκολο, με βάση τους «bookers» να σηκώσει το τρόπαιο της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ