Χοντρό κράξιμο στον Ιωάννη Παπαπέτρου- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Παρτιζάν

Χοντρό κράξιμο στον Ιωάννη Παπαπέτρου- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Παρτιζάν

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δέχτηκε στο twitter από του οπαδούς της Παρτιζάν χοντρό κράξιμο λόγω της κακής του εμφάνισης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Η Παρτιζάν μπήκε με το αριστερό στην Euroleague αφού διασύρθηκε από την Άλμπα στην Γερμανία και ο Ιωάννης Παπαέτρου έγινε στόχων των Σέρβων οπαδών.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν είχε καλή παρουσία αφού πέτυχε μόλις 1 πόντο στα 4 λεπτά που αγωνίστηκε και έφαγε κράξιμο από τους φίλους της Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Εντονη φημολογία για Μπέικον και Παναθηναϊκό (vids)

Διαβάστε μερικά από τα tweets:

«Ο Παπαπέτρου μπορεί να μην είναι τόσο καλός όσο φαίνεται. Ελπίζω να είναι απλά μια κακή μέρα. Για το επίπεδο της Euroleague, δεν είναι ισχυρός σουτέρ όπως περίμενα».

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι κανένας προπονητής δεν μπορεί να πετύχει χωρίς καλό επιτελείο. Κατά τη γνώμη μου, η ομάδα της Παρτιζάν σίγουρα δεν έχει ποιότητα για να μπει στα πλέι-οφ, και όταν ο Παπαπέτρου κάνει ένα τόσο άθλιο ματς, αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται αναπόφευκτο».

«Η Παρτιζάν έχει ακόμα μηδενική χημεία για να προσπαθήσει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Στο comeback ηγήθηκε ο Πάντερ, με το κοντό σχήμα και τον ΛεΝτέι ως 5άρι. Ο Έξουμ ως PG δεν είναι κακή ιδέα, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει τρίποντο μπορεί να είναι πρόβλημα. Παπαπέτρου και Βούκσεβιτς πολύ κακοί, Νάναλι ασταθής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ