Γκλίκμαν: «Θα είναι χαρά μας να γίνει Final-4 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα»

Γκλίκμαν: «Θα είναι χαρά μας να γίνει Final-4 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα»

Τον ενθουσιασμό του εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Μάρσαλ Γκλίκμαν, για μία πιθανή διεξαγωγή Final-4 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επιβεβαιώθηκαν οι επαφές που είχε η Euroleague με το Ντουμπάι, με σκοπό να επεκταθεί η διοργάνωση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, εκτελεστικός διευθυντής της λίγκας εξέφρασε τον ενθουσιασμό για αυτή την πιθανή συνεργασία, ωστόσο πρόσθεσε πως οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και δεν έχουν προχωρήσει.

Θυμίζουμε ότι οι Άραβες είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν για χορηγία ένα ανάμεσα στα 60 με 60 εκατομμύρια ετησίως στη Euroleague, για την ονοματοδοσία. Μάλιστα στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση να διεξαχθούν και Final-4 εκεί για τρία χρόνια, αλλά και να συμμετάσχει μία ομάδα από το Ντουμπάι.

Διαβάστε επίσης: Μέγκαν Γκούσταφσον: Μία σταρ από το WNBA δίνει λάμψη στον Ολυμπιακό! (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκλίκμαν:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμπντουλά Αλ Ναμπούντα, πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Dubai Basketball Club και τους εκπροσώπους της πόλης του Ντουμπάι και της ASM Global για τη φιλοξενία των εκπροσώπων των 13 μετόχων της Ευρωλίγκας στην καταπληκτική Coca-Cola Arena.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν για να ανταλλάξουμε ιδέες και να αναγνωρίσουμε ευκαιρίες πιθανής συνεργασίας. Φυσικά είμαστε ενθουσιασμένοι για την πιθανότητα να πάει η Ευρωλίγκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ανυπομονούμε για τη συνέχιση των συζητήσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ