Ράντονιτς: «Επιθετικά ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας φέτος»

Ράντονιτς: «Επιθετικά ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας φέτος»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στις επιθετικές επιδόσεις του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

O Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Euroleague με το 77-75 επί του Ερυθρού Αστέρα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι επιθετικά για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Σωκράτης: «Υπήρξαν κάποιες ανεξήγητες αποφάσεις από τον διαιτητή – Είπα στον Ντόι πως για όποιο λάθος συμβεί, θα ευθύνομαι εγώ» (vid)

Όσα είπε ο Ράντονιτς:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Όπως είπαμε πριν το ματς παίξαμε σκληρά. Το ξεκίνημα στην άμυνα δεν ήταν καλό αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια του ματς. Επιθετικά ήταν το καλύτερο μας ματς φέτος. Σταματήσαμε τα λάθη, το παιχνίδι πήγε στις τελευταίες κατοχές και κερδίσαμε».

Ο Γκριγκόνις από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν η πρώτη μου επίσημη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Αυτό με κάνει χαρούμενο, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να μάθουμε πράγματα και από αυτό το παιχνίδι».

Στα οφέλη της νίκης στάθηκε ο Γκουντάιτις: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις εδώ. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίζεις σε αυτή την έδρα. Η νίκη αυτή θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή μας. Οι παίκτες και οι προπονητές είναι νέοι εδώ και όλοι δουλεύουμε σκληρά. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις σε αυτή την εποχή, ειδικά για εμάς που είμαστε νέα ομάδα.

Κατάφερα να βοηθήσω και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, δείξαμε κάποια σημάδια σήμερα. Κάποια στιγμή στην καριέρα μου ήθελα να έρθω εδώ και είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτόν τον ήλιο, αλλά θα πάρω λίγο χρώμα».

Ο Παπαγιάννης ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό που ξεκινάμε τα εκτός έδρας με νίκη. Είναι αρχή ακόμα και δεν ξέρει καλά ο ένας τον άλλο, είναι σημαντικό μέσα από αυτό να υπάρχει ενέργεια. Είναι καλό σημάδι να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό που θα έχουμε φέτος. Πήραμε ώθηση από την άμυνα και βάλαμε σουτ.

Συνεχίζουμε την καλή προπόνηση για να γινόμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου. Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερα. Ο Γκούντα έπαιξε εξαιρετικά στο τέλος. Είμαστε και οι δύο πολύ καλά. Είναι αρχή ακόμα. Να έρθει και ο Νέιτ να συμπληρώσει τον Λι. Να είμαστε καλά και να διεκδικούμε τις νίκες».

Ο Βόβορας τόνισε: «Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται και δημιουργούμε τις σχέσεις μας. Το κλειδί ήταν τα ριμπάουντ. Για πρώτη φορά ελέγξαμε τα ριμπάουντ και οι βολές που στα τελευταία λεπτά είχαμε συγκέντρωση και ήταν σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Είχαμε μια σταθερά για 40 λεπτά που ήταν η άμυνα. Αν έχεις αμυντική νοοτροπία τότε θα μπορείς να είσαι μέσα στο ματς. Βάλαμε σημαντικά καλάθια, κάναμε καλά τις αλλαγές, πήραμε τα ριμπάουντ και μετά είχαμε καθαρό μυαλό και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αυτή η ομάδα κάθε παιχνίδι θα παίρνει ένα μάθημα. Μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιωνόμαστε. Νίκες σαν αυτή χτίζουν χαρακτήρα και βγάζουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας.

Ο Γκριγκόνις είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Γι’ αυτό η ομάδα έκανε σημαντική επένδυση μαζί του. Φέρνει ισορροπία, είναι έξυπνος παίκτης και η ομάδα τον χρειαζόταν. Μπορούσε να βάλει 1-2 σουτ να διαβάσει καταστάσεις. Ο Άντριους έχει τη σωστή νοοτροπία. Έκανε εξαιρετική προσπάθεια σε άμυνα και επίθεση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Σε αυτό το παιχνίδι με τον Λάζιτς που δεν υπάρχει παίκτης να του αλλάζει τρόπο σκέψης, ήταν δύσκολο. Όταν είμαστε όλοι μαζί και έχουμε τον Νέιτ μαζί μας, θα δούμε αρκετά πράγματα στη λεπτομέρεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ