Μπολομπόι: «Θα καλύψουμε την απουσία του κόσμου, με ενέργεια και σοβαρότητα»

Μπολομπόι: «Θα καλύψουμε την απουσία του κόσμου, με ενέργεια και σοβαρότητα»

Ο Τζοέλ Μπολομπόι σε δηλώσεις του εξήγησε πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ με τον Τζοέλ Μπολομπόι να κάνει δηλώσεις.

Ο Αμερικανός σέντερ των Ερυθρολεύκων ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τόνισε πως το άδειο γήπεδο θα ξεπεραστεί με σοβαρότητα και με ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο ΜακΚίσικ είναι το «κλειδί» κόντρα στη Ζαλγκίρις… (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα παίξω, αυτό είναι το πλάνο. Τραυματίστηκα στον αστράγαλο στο προηγούμενο παιχνίδι. Προσπάθησα να παίξω περισσότερο, αλλά ένιωθα χειρότερα, αλλά δεν γινόταν. Έχω ξεκουραστεί, νιώθω καλά και στις τελευταίες προπονήσεις.

Δεν θα έχουμε τον κόσμο μας, αλλά αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και την ίδια σοβαρότητα που είχαμε στον πρώτο αγώνα. Η Ζαλγκίρις είναι δυνατή ομάδα, έτσι παίζει και θα έρθουν για να νικήσουν το παιχνίδι. Και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα παίξουμε με την ανάλογη ενέργεια για να νικήσουμε.

Κατηγορηματικά θα είναι δυνατό παιχνίδι. Στον αγώνα με την Μακάμπι, έπαιξαν πολύ δυνατά μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα είναι ανταγωνιστικοί και απέναντι σε εμάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το μπάσκετ μας, σωστή σκέψη στην άμυνα και να κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα στην επίθεση. Και πιστεύω ότι είμαστε καλά με το αποτέλεσμα που θέλουμε στο τέλος του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ