Καλάθης: «Μάθαμε απ’ την σειρά με τη Φενέρμπαχτσε»

Καλάθης: «Μάθαμε απ’ την σειρά με τη Φενέρμπαχτσε»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τις μάχες με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Νικ Καλάθης και ο Μάικ Τζέιμς μίλησαν για... πρόκριση.

Νικ Καλάθης και Τζέιμς Γκιστ μίλησαν για τα πλέι οφ σε βίντεο που ετοίμασε η Ευρωλίγκα με τον πρώτο να τονίζει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και τον δεύτερο να στέκεται στην κρισιμότητα του πρώτου αγώνα με την Ρεάλ.
Το σχετικό βίντεο-αφιέρωμα ξεκινά με αναφορά στις περσινές μνήμες. «Να σβήσει τις μνήμες από την περσινή, καταστροφική σειρά με την Φενέρμπαχτσε» αναφέρει η διοργανώτρια αρχή και ο Νικ Καλάθης σχολίασε σχετικά: «Αυτό είναι παρελθόν. Μάθαμε απ’ αυτό. Η σειρά με την Φενέρμπαχτσε δεν πήγε όπως θέλαμε. Πολλά παιδιά όμως έχουν μείνει και φέτος στην ομάδα και ξέρουν ότι κάθε κατοχή μετρά και ότι κάθε ματς είναι μάχη.
Όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Αυτό πιστεύουμε κι εμείς για τους εαυτούς μας, όπως και οι παίκτες κάθε άλλης ομάδας. Μένει να δούμε ποιος θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ στην κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτή η ομάδα».
Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό, γιατί εκεί φαίνεται ποια ομάδα βάζει τους κανόνες της στη σειρά. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά νομίζω ότι μετρά περισσότερο η νοοτροπία και το να καταλαβαίνεις το επίπεδο απόδοσης που απαιτείται να πιάσεις. Όταν έχεις την ευκαιρία να προηγηθείς στην σειρά, πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ