Στο Βερολίνο για τη δεύτερη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός

Στο Βερολίνο για τη δεύτερη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Βερολίνο από την Άλμπα για την 3η αγωνιστική της Euroleague, στοχεύοντας στη δεύτερη σερί νίκη.

Έτοιμος για το δεύτερο σερί διπλό και τη δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στην Euroleague είναι ο Παναθηναϊκός.

Λίγες ημέρες μετά το τεράστιο διπλό μέσα στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, οι «πράσινοι» φιλοξενούνται στο Βερολίνο στην έδρα της Άλμπα (19/10, 21:00), για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: «Όργια» Κάρι και… πάρτι των Γουόριορς κόντρα στους Λέικερς (123-109)

Ο Ντέγιαν μίλησε για τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, καθώς στάθηκε και στην απουσία του Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα είναι και ο μόνος που δεν θα δώσει το «παρών».

Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα παίξει ρόλο η τρανζίσιον άμυνα, τα box out και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Γουόλτερς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για το ματς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Η Άλμπα από την άλλη μετράει δύο νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, έχοντας επικρατήσει των Παρτίζαν και Ολίμπια Μιλάνο. Τζαλίν Σμιθ, Μάοντο Λο, Μπεν Λάμερς και Γιοχάνες Τίμαν είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, ενώ εκτός είναι σίγουρα ο Μάρκους Έρικσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ