Άλμπα – Παναθηναϊκός 94-65: Συντριβή στο Βερολίνο

Άλμπα – Παναθηναϊκός 94-65: Συντριβή στο Βερολίνο

Στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκό έπαθε συντριβή από την Άλμπα αφού ηττήθηκε εύκολα με 94-65 για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη συντριβή στο Βερολίνο αφού ηττήθηκε πολύ εύκολα με 94-65 από την φοβερή Άλμπα που συνεχίζει αήττητη την πορεία της στη Euroleague.

Το ματς ξεκίνησε με τον Γουίλιαμς να σκοράρει σε δύο τρίποντα και να κάνει το 3-6 όμως από εκεί και πέρα υπήρξε βομβαρδισμός τριπόντων από την Άλμπα. Σίγκμα, Μπλατ, Ολίντε και Ντέλον σκόραραν από τα 6.75 και το ματς έγινε σε ελάχιστο χρόνο 17-6.

Διαβάστε επίσης: Μπακογιάννης: «Το γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2026»

Στο τέλος ο Παναθηναϊκός βρήκε με τρεις βολές σκορ αφού η επίθεση του ήταν απλά τραγική με ποσοστά 2/11 σουτ. Δύο του Γκουντάιτις και μια του Πονίτκα για να κλείσει το πρώτο εφιαλτικό για τον Παναθηναϊκό δεκάλεπτο με σκορ 17-9.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τους Πράσινους να μπαίνουν με άλλο πρόσωπο και με τρίποντα του Μαντζούκα και Άντριους έφτασε στο -2 (21-19). Αλλά η Άλμπα ξύπνησε και ο Κουμάντζε με ωραία καρφώματα άνοιξε την διαφορά στο +12 ξανά για τους Γερμανούς (38-26).

Προσωρινά στον πάγκο του Τριφυλλιού τρόμαξαν αφού ο Γουίλιαμς γύρισε το πόδι του σε σύγκρουση με τον Κουμάντζε. Εκεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς πήρε τάιμ άουτ με τον Αμερικανό να δείχνει πως δεν έχει πρόβλημα και να συνεχίζει τον αγώνα κανονικά.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ξανά ο Άντριους, που ήταν ο καλύτερος του πρώτου μέρους για τον Παναθηναϊκό, απάντησε με έμμεσο τετράποντο αλλά ο Ολίντε με βολές και κάρφωμα μετά από ένα από τα πολλά λάθη που έκανε ο Λι στη δεύτερη περίοδο έκλεισαν το ημίχρονο στο +10 για τους Βερολινέζους (43-33).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εφιαλτικά για τον Παναθηναϊκό αφού η Άλμπα με τον Ζούσμαν να κάνει πάρτι έκανε ένα σερί 17-0 και βρέθηκε +24 (62-38).Το ματς είχε κριθεί και φαινόταν στα πρόσωπα των παικτών του Ράντονιτς με το τέλος των 30′ να είναι το σκορ στο -19 (64-45).

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Άλμπα να συνεχίζει να βομβαρδίζει το καλάθι του Παναθηναϊκού από τα 6,75 με τους Πράσινους αντίθετα να μην μπορούν να βρουν με τίποτα σκορ. Η διαφορά μάλιστα έφτασε και στο +31 για την Άλμπα με (85-54) και 90-59 με το τελικό σκορ να είναι 94-65 και να τελειώνει τον διασυρμό του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

Τα Δεκάλεπτα: 17-9, 43-33, 64-45, 94-65.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ