Το κλειδί για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη (vid)

Το κλειδί για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εκείνος που πίστευε περισσότερο ίσως από όλους στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ. Και ατάκα που είπε στους παίκτες του σε τάιμ άουτ λίγο πριν το φινάλε αποδείχτηκε καθοριστική.

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε χθες στη Μαδρίτη και έφυγε από την έδρα της Ρεάλ με το διπλό, χάρη στο καλάθι του Κώστα Σλούκα τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος αλλά και τον φοβερό για ακόμα μία φορά Σάσα Βεζενκοφ.

Το πιο σημαντικό στιγμιότυπο στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο συνέβη εκτός παρκέ, κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Συγκεκριμένα με 4.53′ να απομένουν και τον Ολυμπιακό στο -5 (78-73), ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ άουτ για να μιλήσει στους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρσε την εμπιστοσύνη του σε αυτούς, λέγοντάς τους πως πιστεύει σε αυτούς και πως θα φύγουν με τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Η ιεραρχία στο «10», ο Χάμες, η «αλλαγή» Ματιέ, η ιδιαιτερότητα με Μπιέλ, οι Αγκιμπού, Χουάνγκ και ο… Φορτούνης

«Ακούστε, παιδιά, απλώς θα πρέπει να παίξουμε καλά για δύο λεπτά. Θα κερδίσουμε το ματς αυτό!», ήτα ν τα λόγια του Μπαρτζώκα. Η εξέλιξη τον δικαίωσε πανηγυρικά με τον Ολυμπιακό λίγο αργότερα να κερδίζει το ματς με 89-87.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ