Σατοράνσκι: «Είμαι απογοητευμένος που δεν έκανα αυτό το σουτ»

Σατοράνσκι: «Είμαι απογοητευμένος που δεν έκανα αυτό το σουτ»

Ο Τόμας Σατοράνσκι αναφέρθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ζάλγκιρις και το σουτ που... δεν πήρε.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από τη Ζάλγκιρις Κάουνας στη Λιθουανία, με τον Τόμας Σατοράνσκι να έχει την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους Καταλανούς, όμως τελικά δεν κατάφερε να σουτάρει στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Τσέχος γκαρντ αναφέρθηκε σε εκείνη την στιγμή τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε πάρει το σουτ, επισημαίνοντας όμως πως ο Ουλάνοβας έπαιξε αρκετά καλή άμυνα και τον μπέρδεψε.

Οι δηλώσεις του Τόμας Σατοράνσκι:

Για την τελευταία φάση και την άμυνα του Ουλάνοβας: «Προφανώς και έπρεπε να σουτάρω. Είναι δύσκολο. Συνέβη σε ένα δευτερόλεπτο. Ένιωσα ότι ο Ουλάνοβας έτρεχε πάνω μου και έβγαλε μια εξαιρετική άμυνα. Όμως ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να το σουτάρω».

Για το play του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ήταν ένα τυπικό play στο τέλος του ματς. Κάναμε το κλέψιμο από την καλή άμυνα, όλοι έτρεχαν και όλα έγιναν γρήγορα. Προφανώς, είμαι απογοητευμένος που δεν έκανα αυτό το σουτ. Αν και δεν νομίζω ότι χάσαμε το παιχνίδι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ