Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για τον Ολυμπιακό

Τι ανέφερε ο Σάσα Ομπράντοβιτς εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πιο δυνατό και ισχυρό σε σχέση με την περασμένη σεζόν θεωρεί τον Ολυμπιακό ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός της Μονακό μίλησε για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ (27/10, 19:45) και ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο δυνατός από πέρσι, καθώς στάθηκε και στην πολύ καλή χημεία ανάμεσα στους παίκτες των Πειραιωτών και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι σκέφτεται να παίξει ο Μίτσελ – Το μεγάλο δίλημμα, ο Εμβιλά και οι «σίγουροι» Ντόι και Ελ Αραμπί

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, δύο ομάδες σε φόρμα και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και είναι αδύνατο να προβλέψουμε τι θα γίνει μέχρι το Μάιο. Όλοι θα χάσουν παιχνίδια, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο δυνατός από πέρσι, οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά γύρω από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και έγιναν προσθήκες υψηλού επιπέδου.

Θα παλέψουμε, είμαι βέβαιος πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και όλα είναι πιθανά. Λατρεύουμε να παίζουμε σε παθιασμένη ατμόσφαιρα, υπό αυτή την πίεση και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Επιστρέφουμε στην Αθήνα μετά από δύο εβδομάδες, είναι το τέταρτο ταξίδι μας σε πέντε αγωνιστικές, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα έρθει η ώρα που το πρόγραμμα θα είναι πιο βολικό για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ