Έτσι σκέφτεται να παίξει ο Μίτσελ – Το μεγάλο δίλημμα, ο Εμβιλά και οι «σίγουροι» Ντόι και Ελ Αραμπί

Έτσι σκέφτεται να παίξει ο Μίτσελ – Το μεγάλο δίλημμα, ο Εμβιλά και οι «σίγουροι» Ντόι και Ελ Αραμπί

Το πλάνο του Μίτσελ για τη Φράιμπουργκ, το μεγάλο δίλημμα στο «10», ο κομβικός Εμβιλά και οι «σίγουροι» Ντόι και Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (27/10, 22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να τα παίξει όλα για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League κόντρα στη Ναντ στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ταξιδέψει στη γερμανική πόλη με αρκετές απουσίες στην άμυνα τους και ο Μίτσελ έχει περιορισμένες επιλογές, μιας και οι Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο και Μαρσέλο έχουν μείνει στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό ματς, με τον Γιαν Εμβιλά να είναι ο παίκτης-κλειδί τόσο όσον αφορά τον σχηματισμό, αλλά και σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Η πρώτη σκέψη του Μίτσελ είναι να παίξει με τρεις στόπερ, όπως είχε γίνει και απέναντι στην Καραμπάγκ, προκειμένου να ασφαλίσει την άμυνα του σε πρώτη φάση. Σε αυτή την περίπτωση ο Εμβιλά θα είναι ο τρίτος αμυντικός, ενώ αν επιλέξει να παίξει με το κλασικό 4-3-3, τότε ο Γάλλος είναι πιθανό να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή.

Η λογική λέει ότι ο 59χρονος κόουτς θα επιλέξει το 3-5-2 που έφερε το 0-0 και στο Μπακού, με τον Πασχαλάκη να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο βασικός γκολκίπερ, μιας και ο Τζολάκης είναι μεν στην αποστολή, αλλά επέστρεψε από έναν τραυματισμό στον ώμο.

Όσον αφορά την άμυνα, ο «σίγουρος» είναι ο Ανδρέας Ντόι στα στόπερ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, ενώ δίπλα του θα είναι ο Εμβιλά και ένας εκ των Μπα ή Ρέτσο. Στα δεξιά σαν φουλ μπακ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Άβιλα, αριστερά ο Ρέτσος, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι σίγουρα ένας εκ των Μπουχαλάκη ή Κούντε και από εκεί και πέρα «παίζεται» αν θα επιλεχθούν και οι δυο από το που θα παίξει ο Εμβιλά.

Ο Γάλλος είπαμε είναι ο παίκτης που καθορίζει τα πάντα για την ενδεκάδα, όμως υπάρχει μεγάλο δίλημμα και στη θέση «10» όπου βασικός θα ξεκινήσει ένας εκ των Πεπ Μπιέλ η Χουάνγκ Ιν Μπεόμ. Στην επίθεση ο Ελ Αραμπί θα είναι ο ένας επιθετικός με τον Γκάρι Ροντρίγκες να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει ως δεύτερος φορ. Προς το παρόν όπως συνηθίζει ο Μίτσελ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του τόσο για τον σχηματισμό όσο και για την ενδεκάδα, με αρκετές θέσεις να είναι ανοιχτές τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ