Ομπράντοβιτς: «Η θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία δεν σημαίνει τίποτα»

Ομπράντοβιτς: «Η θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία δεν σημαίνει τίποτα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι της Παρτίζαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η θέση των Πράσινων δεν σημαίνει τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απέναντι στην Παρτίζαν Βελιγραδίου για την 6η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναφέρεται στους Πράσινους τονίζοντας πως δεν σημαίνει κάτι η θέση τους και ότι αξίζουν σεβασμό.

Παράλληλα ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Σμάιλαγκιτς και Αβράμοβιτς, αλλά και στον Τζέιμς Νάναλι που δεν προπονείται.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Για την κατάσταση του Τζέιμς Νάναλι: «Δεν προπονείται, δεν νιώθει καλά. Δεν ξέρω αν θα ταξιδέψει μαζί μας».

Για τους τραυματισμούς του Άλεν Σμάιλαγκιτς και του Αλέκσα Αβράμοβιτς: «Ο Σμάιλαγκιτς είναι καλά. Θα ξεκινήσει σύντομα τις προπονήσεις, θα δούμε πότε θα αρχίσει να παίζει. Δεν περιμένω να χρειαστεί άλλες 20 μέρες. Όσο για τον Αλέκσα, καταλαβαίνω πως θα χρειαστεί να φοράει κάποιου είδους προστασία για άλλες τρεις εβδομάδες».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Ντουέιν Μπέικον: «Ο Ντουέιν Μπέικον είναι ο νέος παίκτης που πήραν και πιθανότατα θα αγωνιστεί. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε έτοιμοι και για τους υπόλοιπους παίκτες. Η θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία δεν σημαίνει τίποτα. Πρόκειται για μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό μας. Θα πρέπει να παίξουμε ένα καλό ματς, για να είμαστε στο επίπεδο των προηγούμενων αγώνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ