Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να αντιδράσουμε…»

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να αντιδράσουμε…»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την αποψινή μάχη της Παρτιζάν με την Βίρτους Μπολόνια.

Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει την περιπέτειά της στην Euroleague η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι Σέρβοι μετρούν τρεις ήττες στα πρώτα τρία ματς, με τον πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, να ευελπιστεί σε αντίδραση στην αναμέτρηση (21:30) με την Βίρτους Μπολόνια.

Διαβάστε επίσης: Η ιεραρχία στο «10», ο Χάμες, η «αλλαγή» Ματιέ, η ιδιαιτερότητα με Μπιέλ, οι Αγκιμπού, Χουάνγκ και ο… Φορτούνης

«Κάναμε ξανά scouting, όπως κάνουμε πάντα. Η Βίρτους είναι μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατή άμυνα. Προσπαθούν να κρατήσουν το υψηλό επίπεδο με συχνές αλλαγές και έχουν παίκτες ικανούς να το κάνουν αυτό. Αλλάζουν την άμυνα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Όσον αφορά την επίθεση, προσπαθούν να παίξουν σε transition, έχουν παίκτες στις θέσεις τέσσερα και πέντε που μπορούν να μεταφέρουν το παιχνίδι στο low post. Όλοι αυτοί οι παίκτες που ανέφερα στην άμυνα έχουν επίσης εξαιρετική επιθετική ποιότητα και έχουν απολύτως ξεκάθαρες ιδέες για το ποιον χρησιμοποιούν και πότε.

Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε και να ετοιμαστούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ