Τζόρτζεβιτς: «Ξεκίνησα να κάνω γιόγκα τα πρωινά, μου φτιάχνει την μέρα»

Τζόρτζεβιτς: «Ξεκίνησα να κάνω γιόγκα τα πρωινά, μου φτιάχνει την μέρα»

Σε συνέντευξη του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το «διαζύγιο» με την Φενέρμπαχτσε και την νέα του ζωή μακριά από τα παρκέ.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Area52» ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την αποχώρηση του από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε παρά την κατάκτηση του τούρκικου πρωταθλήματος λέγοντας πως δεν έχει άσχημα αισθήματα για την τουρκική ομάδα και πως ήταν κάτι που αποδέχτηκε.

Συγκεκριμένα είπε για το «διαζύγιο» με τους Τούρκους: «Δεν έχω άσχημα αισθήματα προς τη Φενέρμπαχτσε. Αποδέχτηκα το συμβόλαιό μου έχοντας έναν ξεκάθαρο όρο: ακόμα και αν δεν διάλεγα κανέναν παίκτη της ομάδας, εκτός από τον Σέμους Χαζέρ, η ομάδα μπορούσε να βγει από τη συμφωνία μας αν δεν φτάναμε στα πλέι οφ της Euroleague. Το αποδέχτηκα, γιατί γνώριζα πόσο σημαντικός είναι αυτός ο στόχος για τον σύλλογο».

Διαβάστε επίσης: «Μεταγραφή» Διαμαντίδη στην ΕΟΚ (pics)

Παράλληλα ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε και για την νέα του ζωή που δεν περιλαμβάνει το κομμάτι μπάσκετ και τους πάγκους ομάδων. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πραγματικά καλά τώρα. Απολαμβάνω τον χρόνο με την οικογένειά μου στο Μιλάνο, παρακολουθώ μπάσκετ και άλλα σπορ. Επίσης, ξεκίνησα να κάνω γιόγκα νωρίς το πρωί. Μόνο 20′, αλλά μου φτιάχνει την μέρα. Ξεκινάω την μέρα μου με τον σωστό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ