Ολυμπιακός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ομπράντοβιτς

Ολυμπιακός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ομπράντοβιτς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00) την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague, και μετά από δύο σερί ήττες θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο σερί ήττες στη Euroleague (και μάλιστα στο ΣΕΦ) από Μονακό και Βαλένθια και απόψε (21:00) κόντρα στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει την επιστροφή στις νίκες.

Το ρεκόρ του νταμπλούχου Ελλάδας είναι στο 4-2, ενώ η Παρτιζάν, μετά τη νίκη της στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, έχει ανέβει πλέον στο 3-3.

Οι Σέρβοι κατεβαίνουν στο Φάληρο με αρκετές απουσίες, καθώς θα αγωνιστούν χωρίς τους διεθνείς τους που θα παίξουν με την Εθνική ομάδα της χώρας, ενώ επίσης ο Ντάντε Έξουμ είναι τραυματίας και ο Παπαπέτρου είναι εμπύρετος με τη συμμετοχή του στον αγώνα να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων:

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: «Η Παρτιζάν είναι μία ομάδα που στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει κερδίσει τα τρία και έχασε τα δύο ενώ προηγείτο για 39 λεπτά. Άρα έχει βάλει το τελευταίο διάστημα έναν τρόπο παιχνιδιού, έτσι ώστε να ελέγχει τα ματς.

Φυσικά κέρδισε στην τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και εμείς προερχόμαστε από ήττες στο γήπεδό μας. Πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να ανακάμψουμε με νίκη. Σε καμία περίπτωση η αποστολή μας δεν είναι ευκολότερη με όλα αυτά που λέγονται περί απουσιών. Δεν είμαστε αφελείς να πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Στην ουσία ο Έξουμ δεν παίζει, αλλά και εμείς στην Ισπανία χωρίς τον Παπανικολάου κάναμε δύο νίκες. Θέλω να πω ότι σε αυτό το επίπεδο μια απουσία ή δύο, δεν μεταφράζεται σε αποδυνάμωση μια ομάδας.

Το παιχνίδι είναι απαιτητικό, είναι δύσκολο. Η Παρτιζάν παίζει με μεγάλη ένταση και αμύνεται πολύ καλά στην μπάλα. Παίζει πάνω κάτω την άμυνα που παίζουμε και εμείς με αλλαγές, με τον Λεσόρτ να είναι πολύ αποτελεσματικός στο να μαρκάρει περιφερειακούς. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς σε αυτό το χρονικό σημείο, όπως βέβαια κάθε ματς της Ευρωλίγκας».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την πλευρά του ανέφερε:

«Δεν έχουμε δικαίωμα να παραπονεθούμε, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε υπό αυτές τις συνθήκες όσο καλύτερα μπορούμε», ανέφερε ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έπαιξε στο Final Four φέτος, έκανε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και δείχνει ακόμα καλύτερος. Ο χημεία τους είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Παίζουν χρόνια μαζί, τρέχουν καλά στο fastbreak και έχουν δύο εξαιρετικούς πλέι μέικερ, τον Ουόκαπ και τον Σλούκα.

Ευτυχώς, ο Σμάιλαγκιτς, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις, ήταν κανονικά στην προπόνηση. Δεν μπορεί να ταξιδέψει ακόμα, ούτε να βοηθήσει την ομάδα. Ωστόσο δεν νιώθουμε πίεση, το μόνο που υπάρχει είναι μεταξύ μας στην ομάδα. Όταν πιστεύουμε σε αυτό το κάνουμε, όλα είναι στην καλύτερη σειρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ