Συνεχίζεται ο «πόλεμος» FIBA-Euroleague: Ο Αταμάν δεν αφήνει τον Μίτσιτς να παίξει στο Σερβία – Τουρκία

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» FIBA-Euroleague: Ο Αταμάν δεν αφήνει τον Μίτσιτς να παίξει στο Σερβία – Τουρκία

Τον Βασίλιε Μίτσιτς δεν θα έχει στην διάθεση της η Σερβία στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς ο προπονητής του στην Εφές, Εργκίν Αταμάν, του απαγόρευσε να παίξει στον αγώνα.

Και ο «πόλεμος» FIBAEuroleague καλά κρατεί…

Αλλό ένα περιστατικό ήρθε για να βάλει λάδι στην φωτιά. Ο προπονητής της Εφές και προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν, απαγόρευσε στον παίκτη του στην τουρκική ομάδα, Βασίλιε Μίτσιτς, να αγωνιστεί στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής Σερβίας με τους Τούρκους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Διαβάστε επίσης: Μέσι: «Είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι πολύ δύσκολο να το κατακτήσεις, ο Θεός αποφασίζει»

Με τους Σέρβους στο 4-3 ρεκόρ και τους Τούρκους 3-4 ρεκόρ για έναν ματς «τελικό» ανάμεσα στις δύο χώρες καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί να δώσει ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως ο Μίτσιτς ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να βρεθεί στην κορυφαία διοργάνωση.

Ένα ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την Εθνική Ελλάδας καθώς η Παρτίζαν δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στους αγώνες της χώρας μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ