Πήρε θέση ο Αταμάν: «Ήμασταν ενάντια στο να αφήσουμε τον Μίτσιτς να παίξει από την αρχή»

Πήρε θέση ο Αταμάν: «Ήμασταν ενάντια στο να αφήσουμε τον Μίτσιτς να παίξει από την αρχή»

Τοποθετήθηκε ο Αταμάν για το θέμα της απαγόρευσης του Βασίλιε Μίτσιτς να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας στον αγώνα με την Τουρκία.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την απαγόρευση του προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν, στον παίκτη του Βασίλιε Μίτσιτς να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας στο πολύ κρίσιμο αγώνα στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στους Τούρκους.

Ο Αταμάν απάντησε στις φήμες που υπονοούσαν αντικρουόμενα συμφέροντα λόγω του ότι ο ίδιος είναι και προπονητής στην Εθνική Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: Μέσι: «Έκανε πολύ κακό στο ποδόσφαιρο ο Γκουαρντιόλα» (vid)

Συγκεκριμένα δήλωσε σε Τουρκικά ΜΜΕ: 

«Ως σύλλογος ήμασταν ενάντια στο να αφήσουμε τον Μίτσιτς να παίξει από την αρχή. Είπαμε όχι όταν ο παίκτης είχε δώσει τη διαθεσιμότητά του υπό την πίεση της σερβικής ομοσπονδίας. Την Πέμπτη (17/11) θα έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με την Μπαρτσελόνα που θέλουμε να προετοιμάσουμε με το πλήρες ρόστερ, ειδικά ελλείψει Λάρκιν.

Όπως η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε στον Καλίνιτς την άδεια, έτσι και εδώ δεν υπάρχει απόφαση με βάση τα εθνικά συμφέροντα ή τα αισθήματα. Είναι απόφαση του συλλόγου και η είδηση που αναφέρει ο σερβικός Τύπος περί απόφασης δικής μου είναι προκλητική» αναφέρει ο κόουτς της Τουρκίας και της Εφές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ