Μαχμούτογλου: «Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και καλούς παίκτες σε κάθε θέση»

Μαχμούτογλου: «Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και καλούς παίκτες σε κάθε θέση»

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου, ενόψει της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην ποιότητα που έχουν σε όλες τις θέσεις του ρόστερ οι «πράσινοι».

Η Φενέρμπαχτσε θα υποδεxθεί τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (18/11), για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τον αρχηγό της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, Μελίχ Μαχμούτογλου, να στέκεται στις δηλώσεις του, στην ποιότητα που διαθέτουν στο ρόστερ τους οι «πράσινοι», λέγοντας πως αυτή δεν αντικατοπτρίζεται στη θέση του στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαχμούτογλου:

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς: Πώς θα φτάσει στο Νο.2

«Περάσαμε από μια διαφορετική διαδικασία λόγω του διαλείμματος της FIBA. Τώρα είμαστε ξανά μαζί και επικεντρωνόμαστε στη Euroleague. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας.

Η ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα πολύ πέρα από τη θέση του στη βαθμολογία. Έχουν ήδη χάσει τρία παιχνίδια με τρεις πόντους ή λιγότερο. Έχουν πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Τέλος, έπαιξαν πολύ καλά κόντρα στην Μπασκόνια και πήραν μια σημαντική νίκη. Τους σεβόμαστε.

Ωστόσο, στόχος μας είναι να πάρουμε μια ακόμη νίκη πριν από τα εκτός έδρας παιχνίδια στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί. Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας στηρίξουν δυνατά και θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη μαζί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ