Ράντονιτς: «Η άμυνά μας ήταν τραγική»

Ράντονιτς: «Η άμυνά μας ήταν τραγική»

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην άμυνα που (δεν) έπαιξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην τραγική άμυνα του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Για αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα καλύτερος μετά το Μουντιάλ

Όσα είπε ο Ράντονιτς:

«Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έπαιξαν τέλεια στο ματς. Η άμυνά μας ήταν τραγική. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη. Και πάλι συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε».

Από την άλλη ο Βόβορας είπε στη NOVA:

Για το ματς: «Παίζαμε με μια ομάδα που είναι αυτή τη στιγμή και στις δύο πλευρές η καλύτερη στην Ευρώπη. Έπρεπε να ήμαστε σκληροί και πέρα από ένα πεντάλεπτο δεν ήμασταν. Δεν είναι αποδεκτή αυτή η εικόνα να σκοράρει ο αντίπαλος με 80% στο δίποντο. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος.

Για την άμυνα: «Όταν τρως 107 πόντους τα έχει όλα. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα εξαιρετική στο πικ εν ρολ και από το πρώτο δεκάλεπτο δώσαμε εύκολους πόντους. Δεν αρκεί για τον Παναθηναϊκό ένα καλό 20λεπτο. Πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά και όχι πίσω όπως σήμερα».

Για τη συνέχεια: «Δύο είναι οι λέξεις. Διάρκεια και ταυτότητα. Δεν μπορεί να έχουμε τόσες εναλλαγές στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ