Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό πριν τη «διαβολοβδομάδα»

Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό πριν τη «διαβολοβδομάδα»

Τα προβλήματα δεν σταματούν στον Παναθηναϊκό πριν τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στη Euroleague...

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε ρυθμούς «διαβολοβδομάδας», καθώς αντιμετωπίζει τις Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την 9η και 10η αγωνιστική της Euroleague.

Οι πράσινοι μετά την άνετη νίκη επί της Καρδίτσας επικεντρώνονται στα δυο σημαντικά ματς της Euroleague, όπου θέλουν το 2/2 για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση, όμως ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι αμφίβολος και δύσκολα θα είναι σε κάποιο από τα δυο ματς αυτής της βδομάδας στη διάθεση του Μαυροβούνιου κόουτς.

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη μέση μετά το παιχνίδι της Εθνικής στο Βέλγιο και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Αποκομίζοντας λοιπόν έναν μυϊκό σπασμό στο συγκεκριμένο σημείο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και το απόγευμα της Δευτέρας θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασή του. Από εκεί και πέρα, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ