Γουόλτερς: «Είναι μια μεγάλη βδομάδα, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα»

Γουόλτερς: «Είναι μια μεγάλη βδομάδα, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός ώστε να φύγει νικητής από τον αγώνα με την Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Νέιτ Γουόλτερς

Συγκέντρωση και καλή άμυνα είναι τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός ώστε να πάρει την νίκη απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια,  σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νέιτ Γουόλτερς.

Διαβάστε επίσης: Ανεβαίνει επίπεδο με Νταρίντα

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ: 

«Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Ξεκινάμε με τη Βίρτους, που είναι μια καλή ομάδα και με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια.

Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε μια καλή αρχή στον αγώνα της Κυριακής, τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτή την εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα, δυσκολευόμαστε στην Euroleague μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα εντός έδρας ματς.

Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, με περισσότερη επιθετικότητα. Έχουμε αναλύσει τη Βίρτους και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Αν παίξουμε καλή άμυνα, αυτό θα μας βοηθήσει και στην επίθεση. Παίζοντας εντός έδρας αυτό θα ματς δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε στο transition και να παίξουμε ευκολότερα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε το αποτελέσματα.

Δυσκολευόμαστε στην άμυνα, όμως μπορούμε να γίνουν καλύτεροι αμυντικά. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια σε όλο τον αγώνα, γιατί αυτό βοηθάει και την επίθεσή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ