Σκαριόλο: «Από τις πιο καυτές έδρες το ΟΑΚΑ»

Σκαριόλο: «Από τις πιο καυτές έδρες το ΟΑΚΑ»

Ως μία από τις πιο καυτές έδρες της Euroleague χαρακτήρισε το ΟΑΚΑ ο Σέρτζιο Σκαριόλο, εν όψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους» (23/11, 21:00).

Ως μία από τις πιο καυτές έδρες της Euroleague χαρακτήρισε το ΟΑΚΑ ο Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (23/11, 21:00) της Βίρτους με τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική. Ο Ιταλός τεχνικός κάλεσε τους παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα και προσωπικότητα, για να πιστοποιήσουν πως την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες με Αρμάνι στο Μιλάνο (7η αγωνιστική) και Βαλένθια (8η αγωνιστική).

Διαβάστε επίσης: Ράντονιτς: «Πολύ ποιοτική ομάδα η Βίρτους, να μην παίξουμε όπως με την Φενέρ»

Συγκεκριμένα, ο Σκαριόλο τόνισε: «Σίγουρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα ώστε να παίξουμε σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρωλίγκας. Παίζουμε απέναντι σε μία αθλητική, πειθαρχημένη ομάδα με ικανότητα να ανεβεί επίπεδο στην έδρα της. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας αλλά είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε παιχνίδι είναι μία μεγάλη πρόκληση και κάθε αντίπαλος είναι δυνατός στην Ευρωλίγκα. Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο τελευταία και πρέπει να το πιστοποιήσουμε σε ένα περιβάλλον όπως το ΟΑΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ