Σιμόν: «Σας περιμένω στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Σιμόν: «Σας περιμένω στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Σιμόν κάλεσε τους φίλους της Εφές, για το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου θα τιμηθεί για την προσφορά του στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Συναισθηματικά φορτισμένη μέρα θα είναι η 1η Δεκεμβρίου για τον Σιμόν και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Oι back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης θα τιμήσουν τον Κροάτη Φόργουορντ, Σιμόν για τα 5,5 χρόνια που πέρασε στην Αναντολού Εφές, κατακτώντας αρκετά τρόπαια, όντας μέλος της ομάδας που πήρε τις δύο τελευταίες διοργανώσεις και παίζοντας ίσως το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Με την σειρά τους οι Τούρκοι θα του αποσύρουν την φανέλα με το νούμερο «44». Εκείνος με την σειρά του κάλεσε τους φίλους της Εφές να βρεθούν στο  «Σινάν Ερντέμ».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το «έλα Αλέκο» στον Πίτερς, ο Μπαρτζώκας και η αποθέωση του Παπανικολάου (vid)

Το μήνυμα του Κροάτη:

«Γεια σας φίλοι της Εφές. Μου λείπετε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Κωνσταντινούπολη. Ελπίζω να είστε όλοι μαζί μου στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς θα είναι μία πολύ συναισθηματική ημέρα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τη μοιραστώ μαζί σας. Τα λέμε σύντομα στο Σινάν Ερντέμ».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ