Μποχωρίδης: «Να συνεχίσουμε το σερί νικών»

Μποχωρίδης: «Να συνεχίσουμε το σερί νικών»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να συνεχίσει το σερί νικών.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Έλληνας γκαρντ επεσήμανε τον στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από τη διεύρυνση του σερί νικών που έχει χτιστεί ώστε να πάνε με τη ψυχολογία στα ύψη ενόψει Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: H νέα επιχείρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο – «Φωτογράφισε» την επόμενη ομάδα του;

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε ξεκινήσει ένα σερί και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας στο γήπεδο. Έτσι και το ματς με τη Ζαλγκίρις είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες.

Πιστεύω πως θα πάμε στο Κάουνας και θα παρουσιαστούμε με πολλή ενέργεια από την αρχή και μέσα από την άμυνά μας να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη».

«Πάντα το γεμάτο γήπεδο επηρεάζει, αλλά το θέλουμε και εμείς. Θα δώσει ενέργεια τόσο στην αντίπαλη ομάδα, όσο και στη δική μας. Εφόσον έχουμε τον ρυθμό μας και καταφέρουμε να πάρουμε το προβάδισμα αυτό μπορεί να επηρεάσει περισσότερο τη Ζάλγκιρις».

«Οι νίκες σου δίνουν πάντα ψυχολογία για να συνεχίσεις και περισσότερο κουράγιο την επόμενη μέρα στην προπόνηση. Έτσι και εμείς θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το σερί και τώρα που έχουμε το μομέντουμ να το συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ