Πονίτκα για Άρμανι: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς – Πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί»

Πονίτκα για Άρμανι: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς – Πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί»

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο υποστηρίζοντας πως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για το τριφύλλι μέχρι στιγμής ενώ στάθηκε και στην κρισιμότητα της νίκης για τους πράσινους ενώ παράλληλα υπέδειξε και τον τρόπο που θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Την Αρμάνι Μιλάνο θα βρει απέναντι του ο Παναθηναϊκός στις 8/12  για λογαριασμό της Euroleague με τους πράσινους να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε για τον αγώνα κόντρα στην ιταλική ομάδα και στάθηκε στο βαθμό δυσκολία του Παναθηναϊκού ενώ υπέδειξε και τους τρόπους που θα φτάσει το τριφύλλι σ’ αυτήν την σπουδαία νίκη.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός – Αρμάνι

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς έως τώρα στη σεζόν. Και αυτό λόγω του ότι η Αρμάνι δεν είναι στη θέση που θα ήθελε, έχασε κάποια ματς στην σειρά στην Euroleague αλλά στο τελευταίο της ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα έπαιξε πραγματικά πολύ καλά. Σίγουρα ψάχνει κάποιο σερί νικών, κάτι που κάνει το ματς ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

«Βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στο κοινό μας και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να προσπαθήσουμε να νικήσουμε γιατί είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε αυτό το νικηφόρο μας σερί στην Euroleague. Στα τελευταία τρία ματς δείξαμε ότι έχουμε βελτιωθεί και αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι τη φετινή σεζόν πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα. Και ένα τεράστιο βήμα θα είναι αυτό το ματς».

Ενώ κατέληξε λέγοντας:«Έχουν πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Και μπορεί σε ένα ματς να βγει κάποιος μπροστά και να κάνει την διαφορά. Ο Μπάρον είναι εξαιρετικός σουτέρ, έχουν ταλέντο από την περιφέρεια όπως και μέσα στην ρακέτα. Και αν ξεκινήσουν ζεστοί θα είναι δύσκολο να τους σταματήσουμε μετά. Πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλή άμυνα ενώ η καλή επίθεση είναι έξυπνη άμυνα. Γιατί εάν δεν κάνεις λάθη, δεν θα τους δώσει το δικαίωμα να τρέξουν. Όπως στο τελευταίο ματς, ο Ολυμπιακός πέτυχε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον και θα είναι το κλειδί για εμάς. Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν καλή άμυνα στο ‘πέντε εναντίον πέντε’. Πρέπει να είσαι πολύ ταλαντούχος για να σκοράρεις πάνω σε τέτοιες άμυνες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ