«Συναγερμός» στο Βελιγράδι ενόψει του Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας

«Συναγερμός» στο Βελιγράδι ενόψει του Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η πόλη του Βελιγραδίου, καθώς στο αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague, υπάρχει υψηλός κίνδυνος επεισοδίων.

Η Παρτιζάν θα υποδεχθεί απόψε (8/12, 21:30) τον Ερυθρό Αστέρα για την 12η αγωνιστική της Euroleague, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην ιστορία της διοργάνωσης, ωστόσο το ντέρμπι έχει ξεκινήσει από νωρίς, εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Όπως ενημέρωσε ο Ερυθρός Αστέρας, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν οπαδούς τους στις εξέδρες της Stark Arena και έτσι ο φόβος για συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι μεγάλος. Οι άνθρωποι της Παρτιζάν έχουν κάνει λόγο από την πλευρά τους για ανευθυνότητα του Ερυθρού Αστέρα, λέγοντας πως στις συσκέψεις ασφαλείας που είχε ως τώρα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της για την παρουσία των αντίπαλων φιλάθλων.

Διαβάστε επίσης: Ο «περιπατητής» Μέσι και το know how: Πώς ο «pulga» παίζει σε αυτό το επίπεδο στα 35 του; (pics, vids)

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα προς τους οπαδούς του συλλόγου:

«Οι οπαδοί μας, ανεξάρτητα από τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους, θα καθίσουν στο τμήμα 400 της Stark Arena, στην οποία θα εισέλθουν από την Ανατολική Θύρα. Σας ικετεύουμε να συμπεριφερθείτε δίκαια και σε αθλητικά πλαίσια, να μην πετάξετε αντικείμενα στο παρκέ και να μην απαντήσετε στις προκλήσεις των οπαδών της Παρτίζαν».

Η Παρτιζάν εξέδωσε κι αυτή ανακοίνωση τονίζοντας πως περιμένει άσχημη συμπεριφορά και επεισόδια από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα:

«Θα προσπαθήσουν προκαλέσουν ζημιές. Οι προβοκάτορες σκοπεύουν να προκαλέσουν επεισόδια, να πετάξουν αντικείμενα στο παρκέ για να δείξει η Παρτίζαν κακή εικόνα στη EuroLeague και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και για να τιμωρηθεί η ομάδα με βαρύ πρόστιμο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και προειδοποιούμε ότι οι κάμερες θα λειτουργήσουν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ