ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming: Για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχει την πολυτέλεια καμία ομάδα, να μένει σε αποτελέσματα. Η Ευρωλίγκα και η 12η αγωνιστική είναι μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός μένει στην Ελλάδα και υποδέχεται την Ολίμπια Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. Μετά από τρεις σερί νίκες και ανάσα βαθμολογική, θα ήθελε να συνεχίσει ακριβώς έτσι. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 10η θέση της βαθμολογίας και έχουν ρεκόρ 5-6. Σκοράρουν 79.5 πόντους, δέχονται 81.7 και καλούνται να παίξουν, κόντρα στις δυσκολίες. Τα προβλήματα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς είναι αρκετά, καθώς ο Νέιτ Γουόλτερς μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με ίωση. Είναι πολύ δύσκολο να παίξει, αλλά μάλλον όλοι θα περιμένουν, μέχρι τελευταία στιγμή. Εκτός παραμένει και ο Μάριους Γκριγκόνις, μετά τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, ενώ και ο Λευτέρης Μαντζούκας έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στον αγκώνα. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο κίνητρο να συνεχίσει το θετικό σερί του στην Ευρωλίγκα και να προσπαθήσει να πλησιάσει τις θέσεις των playoffs.

 

Η Ολίμπια Μιλάνο δεν περνάει εύκολα. Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα την σεζόν και είναι η δυσάρεστη έκπληξη, μέχρι τώρα. Οι Ιταλοί έχουν 3-8 ρεκόρ, είναι στην 18η και τελευταία θέση, ενώ δυσκολεύονται πάρα πολύ στο παρκέ. Σκοράρουν μόλις 67.7 πόντους ανά παιχνίδι και δέχονται 75.5. Οι Ιταλοί έχουν πάρει την κάτω βόλτα, που δεν έχει τέλος και μετρούν 8 διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση. Σε όλα αυτά έχουν εκτός και τον Κέβιν Πάνγκος, δίπλα στον μόνιμα απόντα Σαβόν Σιλντς. Η προσθήκη του Καμπαρό είναι μία έξτρα λύση για τον Μεσίνα, που αναζητά μία νίκη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί με την ομάδα του. Η πίεση είναι τεράστια στους Ιταλούς, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσα μπορούν να αλλάξουν.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολίμπια Μιλάνο είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Πέμπτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ