Μπολομπόι: «Ταλαντούχα ομάδα η Βίρτους, μπορεί να κερδίσει τον καθένα»

Μπολομπόι: «Ταλαντούχα ομάδα η Βίρτους, μπορεί να κερδίσει τον καθένα»

Ο Τζόελ Μπολομπόι μίλησε για την αναμέτρηση Ολυμπιακού κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Βίρτους Μπολόνια (9/12) για τη 12η αγωνιστική της Euroleague και ο Τζόελ Μπολομπόι στάθηκε στο ταλέντο που έχει η ιταλική ομάδα μιλώντας στη Media Day των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Ο «περιπατητής» Μέσι και το know how: Πώς ο «pulga» παίζει σε αυτό το επίπεδο στα 35 του; (pics, vids)

Όσα είπε ο Μπολομπόι:

Για τη Βίρτους: «Είναι ταλαντούχα ομάδα. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο παίκτη στον πάγκο έχουν πολύ ατομικό ταλέντο. Παίζουν καλά μαζί και είναι ικανοί να κερδίσουν τον οποιοδήποτε, οπότε θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι να παίξουμε».

Για το πως βίωσε το πρώτο του «αιώνιο» ντέρμπι: «Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Πίστευα πως θα ήταν λίγο πιο έντονο, αλλά σίγουρα ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και η ατμόσφαιρα ήταν καλή».

Για το αν η ψυχολογία του ίδιου και των συμπαικτών του ήταν η ίδια όπως σε κάθε άλλο αγώνα: «Ήταν το ίδιο. Θα τους αντιμετωπίσουμε πολλές φορές μέσα στη σεζόν, αλλά κάθε αγώνας είναι σημαντικό». Η πίεση, πάντως, ήταν ελαφρώς αυξημένη σύμφωνα με τον Μπολομπόι. «Η πίεση είναι λίγο μεγαλύτερη λόγω της σημασίας των αγώνων αυτών. Η αντιπαλότητα κρατά εδώ και δεκαετίες οπότε υπήρχε λίγο μεγαλύτερη πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ