«Και ο Ερυθρός Αστέρας στο κόλπο της απόκτησης του Ντόρσεϊ»

«Και ο Ερυθρός Αστέρας στο κόλπο της απόκτησης του Ντόρσεϊ»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φαίνεται πως είναι περιζήτητος στην Ευρώπη, με τους Σέρβους να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από πλευράς Ερυθρού Αστέρα.

Το τελευταίο διάστημα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει καταφέρει να βρει ρυθμό με τη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς στην G-League, τους Τέξας Λέτζεντς, πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις με τελευταία του… παράσταση τους 47 πόντους που σημείωσε.

Ο ομογενής γκαρντ αποφάσισε το καλοκαίρι να κυνηγήσει και πάλι το όνειρο του ΝΒΑ, μετά την πολύ καλή σεζόν που είχε με τον Ολυμπιακό. Από την στιγμή όμως που δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Τζέισον Κιντ να του δώσει μόνιμο ρόλο στους Μάβερικς πάντα θα υπάρχουν οι συνδέσεις με την Ευρώπη.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, οι Σέρβοι έγραφαν πως η Παρτίζαν Βελιγραδίου παρακολουθεί στενά τον εκρηκτικό γκαρντ και μάλιστα έχει έρθει σε επαφές μαζί του, καταθέτοντάς του επίσημη πρόταση στην οποία και θα πρέπει να απαντήσει στο επόμενο διάστημα.

Όμως οι Σέρβοι δεν σταματούν εδώ, μιας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «telesport.rs» και ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως έχει μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του 26χρονου παίκτη.

Προς το παρόν, τα δημοσιεύματα ήθελαν την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να έχει καταθέσει πρόταση στον Φακούντο Καμπάτσο που έχει μείνει ελεύθερος, όμως σε περίπτωση που το μεταξύ τους deal δεν προχωρήσει, τότε θα στραφούν στον Ντόρσεϊ για την επιπλέον λύση στην περιφέρεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ