Τι λένε στην Παρτιζάν για Ντόρσεϊ

Τι λένε στην Παρτιζάν για Ντόρσεϊ

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν μίλησε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον της σερβικής ομάδας.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να μην αγωνίζεται στο ΝΒΑ και τους Μάβερικς προς το παρόν, όμως κάνει… όργια με τη θυγατρική ομάδα του Ντάλας στην G-League. Ο ομογενής γκαρντ έχει πάρει ελάχιστο χρόνο στον «μαγικό κόσμο» όμως, κάτι που βλέπει και ο ίδιος ως αρνητικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με το μέλλον του.

Ήδη πολλές ομάδες στην Ευρώπη κάνουν… ουρά για την περίπτωση του και παρακολουθούν τι συμβαίνει, ενώ χθεσινό δημοσίευμα έριξε «βόμβα» χθες λέγοντας πως μιλάει με την Παρτιζάν.

Ωστόσο, η σέρβικη ομάδα έχει ήδη έναν παρόμοιο παίκτη στη θέση αυτή και δεν φαίνεται και λογικό να αποκτηθεί, κάτι που διαψεύστηκε μετά και από επίσημα χείλη της ομάδας. Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, σχολίασε τις πληροφορίες-φήμες που έφερναν το σύλλογο του να ενδιαφέρεται για τον Ντόρσεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόρσεϊ συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στην G-League, μετρώντας ως τώρα 24.5 πόντους (5.3ρ.) με 48% από το τρίποντο. Αυτή τη στιγμή είναι 7ος σκόρερ στην G-League, απόδειξη της παραγωγικότητας και της καλής του αγωνιστικής κατάστασης.

Η σπουδαία δόξα του σερβικού μπάσκετ δήλωσε χαρακτηριστικά στο MozzartSport:

«Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ αυτό το ζήτημα. Ούτε με τους ατζέντηδες του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ούτε με τον ίδιο. Αυτή τη στιγμή δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν παίκτη», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, η οποία βάζει τέλος στη φημολογία. Τουλάχιστον για την ώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ