Ολυμπιακός: Με ερωτηματικά και πίστη απέναντι στην πρωτοπόρο

Ολυμπιακός: Με ερωτηματικά και πίστη απέναντι στην πρωτοπόρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φενέρμπαχτσε, (13/12, 20:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια θέλει ο Ολυμπιακός, στην αποψινή (13/12, 20:00) δύσκολη αναμέτρηση στο ΣΕΦ, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονται από διαστημική εμφάνιση απέναντι στην ιταλική ομάδα την Παρασκευή (10/12), βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-4, ενώ οι Τούρκοι έρχονται στο Φάληρο ως η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση (10-2).

Διαβάστε επίσης: Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Ανάρτηση με νόημα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του και σε τι επίπεδο ετοιμότητας θα βρίσκονται, τους Ταρίκ Μπλακ, Τόμας Γουόκαπ και Σακίλ ΜακΚίσικ, οι οποίοι απουσίασαν από τη χθεσινή (12/12) προπόνηση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αυτό λέγοντας:

«Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά θέματα μικροτραυματισμών στην ομάδα, που δεν νομίζω να αφήσουν κάποιον έξω. Μας απασχολεί το ότι κάποιοι δεν θα κάνουν προπόνηση σήμερα, αλλά θα κάνουν θεραπεία. Οπότε μένει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον πρώτο. Πιστεύουμε πως αν παίξουμε καλά θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».

Στην αντίπερα όχθη, πολλά τα προβλήματα και για τον Δημήτρη Ιτούδη, με τη Φενέρμπαχτσε να έρχεται… αποδεκατισμένη στο ΣΕΦ. Τζόναθαν Μότλι, Σκότι Γουίλμπεκιν, Ντισόν Πιερ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού για τη μάχη με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θυμίζουμε, πως η διαβολοβδομάδα για τον Ολυμπιακό κλείνει με δοκιμασία στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ