Γιασικεβίτσιους: «Ο Παναθηναϊκός έχει μικρό ροτέισον – Δύσκολα σταματάς τον Μπέικον»

Γιασικεβίτσιους: «Ο Παναθηναϊκός έχει μικρό ροτέισον – Δύσκολα σταματάς τον Μπέικον»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτελόνα με τον Παναθηναϊκό (16/12), στάθηκε στις λύσεις των «πρασίνων» αλλά και στον Ντουέιν Μπέικον που μοιάζει ασταμάτητος.

Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί την Παρασκευή (16/12) στην έδρα της Μπαρτσελόνα για την 15η αγωνιστική της Euroleaue, με σκοπό να αποφύγει την ήττα και να κλείσει τη «διαβολοβδομάδα» με 0/2. Ο τεχνικός των Καταλανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης στάθηκε στην ποιότητα και το ταλέντο του Ντουέιν Μπέικον, λέγοντας πως είναι δύσκολο κανείς να τον σταματήσει, ενώ σχολίασε και το «βάθος» του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιασικεβίτσιους:

Διαβάστε επίσης: Η ξεχωριστή «σχέση» του Φορτούνη με τον Ατρόμητο και η μέρα του Χάμες

Για τον Μπέικον:

«Ο Μπέικον είναι ένας παίκτης μπορεί να προσφέρει πολλούς πόντους στην ομάδα του. Παίρνει πολλές επιθέσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλον στην Ευρωλίγκα. Έχει συνεχώς την μπάλα στα χέρια του και είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις, τόσο στο ένας εναντίον ενός, όσο και στον αιφνιδιασμό. Αν του δώσεις χώρο θα σε τιμωρήσει με κάποιο τρίποντο».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί λίγους παίκτες και έχει μικρό ροτέισον, αλλά όσοι παίζουν βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Λι, ο Γουόλτερς, ο Γουίλιαμς, ο Παπαγιάννης. Έχουν την ικανότητα να σκοράρουν με ευκολία. Έχουν μέσο όρο 85 πόντους στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Ο Μπέικον σκοράρει 17 ή 18 σε κάθε παιχνίδι, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό. Οι εύκολοι πόντοι θα είναι πολύ σημαντικοί στο παιχνίδι».

Για το πού θα κριθεί ο νικητής:

«Ο ρυθμός που θα έχουμε θα είναι επίσης πολύ σημαντικός. Θα πρέπει να επιλέγουμε σωστά το αν θα τρέξουμε ή το αν θα επιτεθούμε 5 εναντίον 5. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου νικήσαμε εξαιτίας της άμυνάς μας. Τώρα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και να αμυνθούμε ακόμα καλύτερα, ειδικά στο ένας εναντίον ενός».

Για τον Μίροτιτς:

«Ο Μίροτιτς έχει επιστρέψει καλά. Ήμασταν πολύ υπομονετική με την επιστροφή του και πρέπει να διαχειριστούμε τον χρόνο που θα παίζει σαν να είναι σε περίοδο προετοιμασίας. Αυτό θα ισχύει για αρκετό καιρό ακόμα. Παίζει καλά και παίρνει τις σωστές αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ