Μπαρτζώκας: «Τιμωρηθήκαμε για τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Μπαρτζώκας: «Τιμωρηθήκαμε για τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, τονίζοντας πως αυτή ήρθε εξαιτίας της κακής εμφάνισης της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια οδυνηρή ήττα από τη Βιλερμπάν με 77-75, στη Γαλλία, για τη 14η αγωνιστική της Euroleague, μιας και βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 21 πόντους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στις δηλώσεις του στην εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά μεγάλα σουτ που έβαλαν οι Γάλλοι για να γυρίσουν το ματς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1: Μαρσέλο show στο Φάληρο!

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Ήταν ένα κλειστό ματς στο τελείωμά του έτσι όπως πήγε. Η Βιλερμπάν βρήκε και έβαλε κάποια απίστευτα σουτ, με αποκορύφωμα αυτό στο φινάλε», τοποθετήθηκε αρχικά για να συνεχίσει.

«Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν επέμενε να θέλει τη νίκη και έπαιξε με πάθος μέχρι το τέλος. Ήταν τιμωρία για τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Σταματήσαμε να σκεφτόμαστε πως από την άμυνά μας θα ελέγχουμε το παιχνίδι.

Δώσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ και η Βιλερμπάν έβαλε δύσκολα σουτ. Θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να το τελειώσουμε νωρίτερα. Κάναμε πολλά λάθη στην προσέγγισή μας στο δεύτερο μέρος και γι αυτό χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Βιλερμπάν. Εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ