«Βόμβα» από την Ισπανία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Καμπάτσο»

«Βόμβα» από την Ισπανία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Καμπάτσο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Φακούντο Καμπάτσο.

Είδηση «βόμβα» από την Ισπανία. Σύμφωνα με όσα γράφονται στην ιβηρική χώρα, ο Ολυμπιακός θέλει να πραγματοποιήσει το «μπαμ» με τον Φακούντο Καμπάτσο.

Μάλιστα όπως αναφέρει το «Encestando», οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον Αργεντινό γκαρντ. Θυμίζουμε πως ο Καμπάτσο έμεινε ελεύθερος πριν λίγο καιρό από τους Μάβερικς και το σενάριο της επιστροφής του στην Ευρώπη μοιάζει πιθανότερο από ποτέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα και το Βελιγράδι μοιάζει ως ο πιο πιθανός προορισμός του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1: Μαρσέλο show στο Φάληρο!

Ωστόσο τώρα οι Ισπανοί έρχονται να «μπλέξουν» και τον Ολυμπιακός στην υπόθεση με το εν λόγω δημοσίευμα, κάνοντας λόγω μάλιστα πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη μετά την άρνηση της Ρεάλ να μην ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ενώ αναφέρουν επίσης πως πλέον η απόφαση είναι ξεκάθαρα του παίκτη για να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης επισήμως ενημέρωσε ότι δεν θα ισοφαρίσει την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον Καμπάτσο, επισπεύδοντας τη 10μερη περίοδο που έχει, ώστε να υπογράψει τον Αργεντινό γκαρντ. Τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός κατέθεσε και πρόταση στον Καμπάτσο και το μέλλον του θα καθοριστεί σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ