Ο Βιλντόσα… καλωσόρισε τον Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα (pic)

Ο Βιλντόσα… καλωσόρισε τον Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα (pic)

Μέσα από μία ανάρτησή του στο instagram, ο Λούκα Βιλντόσα προανήγγειλε ουσιαστικά τη μεταγραφή του Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα.

Χαμός τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο και το που θα καταλήξει. Ο Αργεντινός αστέρα μέχρι πριν από λίγες ώρες ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα έδινε τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα, μιας και οι Σέρβοι ήταν εκείνοι που του είχαν καταθέσει ικανοποιητική προσφορά και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλησε να την «ματσάρει».

Νωρίτερα ωστόσο δημοσιεύματα από την Ισπανία έκαναν λόγω πως και ο Ολυμπιακός είχε μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του πρώην γκαρντ των Μάβερικς, αναφέροντας μάλιστα πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη και την απόφαση θα την έπαιρνε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπενζεμά αποθέωσε τον Μαρσέλο (pic)

Λίγο αργότερα όμως φαίνεται πως ο συμπατριώτης του Καμπάτσο, Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τον 31χρονο ντυμένο και εκείνο στα ερυθρόλευκα της ομάδας του Βελιγραδίου.

Έτσι φαίνεται πως το σίριαλ του Καμπάτσο θα λάβει σύντομα τέλος, παρά τα όσα αναφέρθηκαν στην Ισπανία για την «σφήνα» του Ολυμπιακού στην υπόθεση.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Βιλντόσα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ