Πλήγμα με Χασάν Μάρτιν στον Ερυθρό Αστέρα: Χάνει τον Ολυμπιακό

Πλήγμα με Χασάν Μάρτιν στον Ερυθρό Αστέρα: Χάνει τον Ολυμπιακό

Το πρόβλημα του Χασάν Μάρτιν είναι αρκετά πιο σοβαρό από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί και ο Αμερικανός σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό, χάνοντας και το ματς με τον Ολυμπιακό (22/12).

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του Χασάν Μάρτιν για αρκετό καιρό, καθώς ο Αμερικανός σέντερ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο παίκτης των πρωταθλητών Σερβίας, έμεινε εκτός από τη χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο μερικές ώρες πριν το τζάμπολ με τους πρωταθλητές Ιταλίας και τελικά βρέθηκε στο γήπεδο με πατερίτσες. Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Οι δύο δυνατές επιστροφές και το… κερασάκι με τον Μαρσέλο

«Έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για καιρό, αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβώς», με τα μέσα στη Σερβία να αναφέρουν πως το διάστημα απουσίας του μπορεί να φτάσει και τους δύο μήνες. Όπως είναι λογικό, ο Μάρτιν δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη (22/12) στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Μέχρι στιγμής σε 22 παιχνίδια σε Αδριατική λίγκα και Ευρωλίγκα, ο Αμερικανός έχει κατά μέσο όρο 5,4 πόντους και 3,6 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ