Μετά τον Καμπάτσο και τον Αντετοκούνμπο ο… Ντόρσεϊ

Μετά τον Καμπάτσο και τον Αντετοκούνμπο ο… Ντόρσεϊ

Ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέστρεψαν στην Ευρώπη, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι ένα από τα φαβορί για να τον ακολουθήσει...

Ο Φακούντο Καμπάτσο ανακοινώθηκε και επίσημα από τον  Ερυθρό Αστέρα, η Ρεάλ δεν ισοφάρισε την προσφορά και πλέον περιμένει να δηλωθεί για να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα. Ο Αργεντινός γκαρντ μετά από 1,5 χρόνο περίπου στο ΝΒΑ και τους Νάγκετς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague.

Ο πρώην παίκτης της «βασίλισσας» βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Ερυθρό Αστέρα και προτίμησε να γυρίσει όπως συνέβη και με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο αδερφός του Γιάννη ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, με τον Έλληνα ψηλό να επιστρέφει, την ώρα που αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ένας από αυτούς είναι πολύ πιθανό να είναι και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μπορεί να ανήκει στους Μάβερικς και να έχει ήδη παίξει στο ΝΒΑ, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος από τη μεταχείριση που λαμβάνει από τον Τζέισον Κιντ.

Ο ομογενής γκαρντ έκανε πράξη τον σκοπό του που ήταν να παίξει και για τη σύνταξη του από το ΝΒΑ, όμως εδώ και μερικούς μήνες παίρνει ματς μόνο στη θυγατρική ομάδα των Μαβς (Τέξας Λέτζεντς) στους οποίους μάλιστα κάνει μαγικές εμφανίσεις. Ο Ντόρσεϊ περιμένει την ευκαιρία του από το Ντάλας, αλλά αυτή δεν δείχνει να έρχεται, τουλάχιστον προς το παρόν και εξετάζει όλες τις επιλογές.

Ο Ιανουάριος είναι ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας για τον ίδιο, όπως διαβάσατε από to10.gr, για να δει αν υπολογίζεται έστω και στο ροτέισον. Αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει μέχρι τώρα και με δεδομένο ότι στην Euroleague υπάρχουν ουκ ολίγοι μνηστήρες για εκείνον. Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αφού οι περισσότερες ομάδες μπορούν να τον «κυνηγήσουν».

Ο Ολυμπιακός αποτελεί πάντα έναν πιθανό προορισμό για τον ομογενή γκαρντ πολύ απλά για το παρελθόν του, αλλά και γιατί ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ακόμη και να αποδεσμευτεί από το ΝΒΑ, οι ερυθρόλευκοι δύσκολα να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Από εκεί και πέρα όμως είναι δεδομένο πως η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και η -προβληματική φέτος- Αρμάνι Μιλάνο είναι διατεθειμένες να του στρώσουν χαλί εκατομμυρίων για να τον ντύσουν στα χρώματά τους, ενώ θα εμπλακούν κι άλλες ομάδες, όπως η Βίρτους Μπολόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα και η Παρτιζάν, παρότι έχει έναν από τους καλύτερους σουτέρ στη Euroleague (Κέβιν Πάντερ).

Στις ΗΠΑ αναρωτιούνται γιατί δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής έστω και για λίγα λεπτά στο ροτέισον των Μάβερικς, ειδικά από τη στιγμή που κάνει… όργια στη G-League, παράλληλα όμως έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αναρωτιούνται και γιατί δεν προτιμάει την επιστροφή στην Ευρώπη, όπου θεωρείται ένας από τους καλύτερους σκόρερ και έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό όνομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ