Χαμός με τον Ντόρσεϊ – «Τρελαίνει» κόσμο στις ΗΠΑ!

Χαμός με τον Ντόρσεϊ – «Τρελαίνει» κόσμο στις ΗΠΑ!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο στις ΗΠΑ και στη G-League, έχοντας ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να μην αγωνίζεται στο ΝΒΑ και τους Μάβερικς, όμως στην G-League και στη θυγατρική ομάδα του Ντάλας κάνει… παπάδες με απίστευτες εμφανίσεις, όντας μάλιστα στους πρώτους σκόρερ όλου του πρωταθλήματος.

Ο ομογενής γκαρντ που πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό σε ακόμη ματς ήταν κομβικός στην χθεσινή αναμέτρηση των Texas Legends, οι οποίοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Memphis Hustle με 117-102.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ είχε 21 πόντους με 8/8 βολές, 4/7 δίποντα και 1/6 τρίποντα, καθώς επίσης 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 7 λάθη σε 35 λεπτά, σε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που ο Ντόρσεϊ δεν αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς, όλη η Euroleague παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του και δεν αποκλείεται αρκετές ομάδες να έχουν επαφές με τον ομογενή γκαρντ, σε περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι ομάδες που ασχολούνται με τον Ντόρσεϊ φέρονται να είναι οι Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν, Βίρτους Μπολόνια, Φενέρμπαχτσε, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ