Εξελίξεις με Ντόρσεϊ – Τι αποφάσισε για το μέλλον του (pic)

Εξελίξεις με Ντόρσεϊ – Τι αποφάσισε για το μέλλον του (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αποφασίσει μέσα στον Ιανουάριο για το αν θα παραμείνει στην Αμερική ή θα επιστρέψει στη Euroleague.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Αμερική με τη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, τους Τέξας Λέτζεντς, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Τζέισον Κιντ να του δώσει χρόνο στην πρώτη ομάδα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι για να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ, αλλά και να εξασφαλίσει τη σύνταξη που δικαιούνται οι παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει ένα συγκεκριμένο διάστημα στον μαγικό κόσμο.

Ωστόσο, ο 26χρονος σκόρερ δεν έχει φορέσει τη φανέλα των Μάβερικς μόλις για δύο παιχνίδια, με το ενδιαφέρον από την Ευρώπη να είναι δεδομένο, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να λάβει ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα.

Τώρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, ο ομογενής γκαρντ θα περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο και αν δει πως δεν βρει την ευκαιρία του για το ΝΒΑ, τότε θα αναζητήσει το μέλλον του στη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ