Ιτούδης: «Διανύουμε για δύσκολη περίοδο αλλά θα επιστρέψουμε»

Ιτούδης: «Διανύουμε για δύσκολη περίοδο αλλά θα επιστρέψουμε»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης, τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα του να διανύει μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα επιστρέψει.

Η Φενέρμπαχτσε διανύει μια δύσκολη περίοδο λόγω των πολλών τραυματισμών που έχει η ομάδα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μιλά για την κατάσταση του συλλόγου.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως μπορεί να είναι ένα δύσκολο διάστημα, όμως είναι σίγουρος πως οι Τούρκοι θα επιστρέψουν στα στάνταρ που μας έχουν συνηθίσει τη φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Πρέπει να πω ότι διανύουμε σαφώς μια δύσκολη περίοδο. Διανύουμε μια περίοδο που δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση τόσο σωματικά όσο και σε επιθετικές και αμυντικές πρακτικές. Φυσικά υπάρχει εξήγηση για αυτό.

Μας έλειπαν παίκτες και η επιθετικότητά μας στην αρχή του αγώνα δεν ήταν αρκετή. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε τα σουτ στην αρχή.

Αυτά επηρέασαν και την αυτοπεποίθησή μας. Παλέψαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και όλοι πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουμε στον παλιό μας εαυτό με τους παίκτες μας που θα επιστρέψουν από τραυματισμό.

Τόσο το τεχνικό μας όσο και το ιατρικό μας εργάζονται πολύ σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως είπα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να αγωνιζόμαστε και θα επιστρέψουμε στην εικόνα που έχουν συνηθίσει όλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ