Πυρ και μανία ο Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν κάποιες αποφάσεις που με σόκαραν»

Πυρ και μανία ο Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν κάποιες αποφάσεις που με σόκαραν»

Εξαλλος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έριξε τα... καρφιά του για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αλλη μια τραγική διαιτησία σε εφετινό ματς του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, με το διαιτητικό τρίο να κλέβει ξανά την παράσταση.

Πολλές οι αποφάσεις που σηκώνουν συζήτηση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πετάει τα… καρφιά του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Ο χειρότερος… «κορυφαίος» διαιτητής της Super League και ο παραμορφωτικός καθρέφτης

Ο Ελληνας έκανε λόγο για αποφάσεις που τον σόκαραν, ενώ στάθηκε και στο αμυντικό κομμάτι.

«Επιτρέψαμε 90 πόντους σε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο μας. Είναι δύσκολο να κερδίσει κάποια ομάδα έτσι, αλλά υπήρξαν κάποιες αποφάσεις που πραγματικά με σόκαραν», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα.

Παράλληλα, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» έστειλε το… μήνυμά του και στη συνέντευξη τύπου.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη του. Ήταν ένα πραγματικά ενδιαφέρον και περίεργο παιχνίδι. Είχαμε 26 ασίστ, είχαμε 10 κλεψίματα, 7 λάθη, ο Αστέρας είχε 16 λάθη και χάσαμε. Θα αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για την τελευταία επίθεση: «Αμυντικά όταν ο αντίπαλος σκοράρει τόσο πολύ πρέπει να κάνεις καλύτερη δουλειά. Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ. Εμείς σχεδιάσαμε την τελευταία επίθεση με ένα συγκεκριμένο play. Σε αυτή την επίθεση είχαμε χειριστή τον Σλούκα, στο σκριν τον Μπλακ και στο μπακ σκριν τον Βεζένκοφ και δύο σουτέρ στις γωνίες. Πήραμε ένα pull up με τον Σλούκα και το χάσαμε. Τα σουτ που μπαίνουν ή δεν μπαίνουν είναι μέρος του παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ