Δεύτερη φορά που «κλέβουν» φέτος ματς από τον Ολυμπιακό (vids)

Δεύτερη φορά που «κλέβουν» φέτος ματς από τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 90-86 από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν έντονα και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών έκριναν έναν αγώνα σε βάρος του Ολυμπιακού φέτος.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το «ροζ φύλλο» αγώνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Euroleague, γνωρίζοντας την ήττα με 90-86. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν στο καλύτερό τους βράδυ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία των Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, Μικέλε Ρόσι και Μάρτσιν Κοβάλσκι, καθώς υπήρξαν ορισμένες ξεκάθαρες παραβάσεις υπέρ των Πειραιωτών που δεν καταλογίστηκαν.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πριν από περίπου 1,5 μήνα, όταν ο Ολυμπιακός είχε υποδεχθεί τη Βαλένθια στο φαληρικό στάδιο για την 6η αγωνιστική της Euroleague (4/11), και πάλι μια λανθασμένη απόφαση στέρησε από τον Ολυμπιακό την ευκαιρία να πάρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ετσι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ: Οι καραμπινάτες φάσεις της «σφαγής» (vids)

Χθες είναι τουλάχιστον πέντε οι φάσεις οι οποίες είναι εμφανώς υπέρ του Ολυμπιακού και δεν σφυρίχθηκαν ποτέ. Σε εκείνο το παιχνίδι, η ιστορία του αγώνα διαμορφώθηκε από δύο αποφάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αρχικά με 3.9″ στο ρολόι για το τέλος και με το σκορ στο 82-80 υπέρ του Ολυμπιακού, οι διαιτητές χρέωσαν με φάουλ για τρεις βολές τον Σάσα Βεζένκοφ πάνω στον Κρις Τζόουνς, με το ριπλέι να δείχνει πως η επαφή του Βούλγαρου φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του ο παίκτης της Βαλένθια για σουτ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία επίθεση με τον Σλούκα να παίρνει το σουτ για τρεις, με την προσπάθειά του να αλλοιώνεται ξεκάθαρα, αλλά τον παίκτη της ισπανικής ομάδας να μην βρίσκει μπάλα. Έπειτα η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Πίτερς, εκείνος κόπηκε ψηλά από τον Γουέμπ, σε μία φάση που επίσης βρήκε και το αριστερό χέρι του φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο με τις φάσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ