Κάνει ό,τι θέλει ο Ντόρσεϊ: Μυθικές εμφανίσεις και πολλά… μάτια στραμμένα πάνω του (vid)

Κάνει ό,τι θέλει ο Ντόρσεϊ: Μυθικές εμφανίσεις και πολλά… μάτια στραμμένα πάνω του (vid)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να κάνει όργια στη G-League «βομβαρδίζοντας» τα αντίπαλα καλάθια, με τους ευρωπαϊκούς συλλόγους να συνεχίζουν να τον... ορέγονται.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κάνει τη μια σπουδαία εμφάνιση μετά την άλλη στις ΗΠΑ, όχι όμως στους Ντάλας Μάβερικς, αλλά στην G-League με τη θυγατρική τους ομάδα.

Ο ομογενής γκαρντ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Λίγκας και το επιβεβαιώνει σε κάθε παιχνίδι, με τον Ντόρσεϊ να φτάνει τα ξημερώματα σε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση, στην νίκη απέναντι στη θυγατρική ομάδα των Τορόντο Ράπτορς (123-115).

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σε ακόμη ένα ματς για την ομάδα του Τέξας ήταν καταλυτικός, αφού σημείωσε 28 πόντους, κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, μετρώντας μάλιστα 6/11 τρίποντα, σε άλλη μία «γεμάτη» βραδιά του στην αναπτυξιακή λίγκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εμφανίσεις του παρακολουθούνται συνεχώς από τους ανθρώπους των Μάβερικς, όμως ακόμη δεν έχει πάρει πραγματική ευκαιρία, ενώ ταυτόχρονα τον ορέγονται όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ντόρσεϊ αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει να αποδεσμευτεί από τους Μάβς για να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague, όπου πολλές ομάδες με πρώτη από όλες τη Φενέρ είναι διατεθειμένες να τους στρώσουν… χαλί εκατομμυρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ