Πλήγμα στη Μονακό με Λόιντ: Χάνει τον Ολυμπιακό

Πλήγμα στη Μονακό με Λόιντ: Χάνει τον Ολυμπιακό

Ο Τζόρνταν Λόιντ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον ώμο και θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, χάνοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πριγκιπάτο (10/01).

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα υπέστη νέο τραυματισμό που θα τον κρατήσει έξω από τα παρκέ και τα παιχνίδια της Μονακό για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Συγκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στον ώμο και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μονεγάσκων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει – μεταξύ άλλων – και από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 10 Ιανουαρίου, για την Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον Ντόρσεϊ

Θυμίζουμε πως ο Λόιντ είχε σπάσει την μύτη του σε έναν αγώνα με την Ρεάλ στις 9 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση και να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.|

Σε 13 παιχνίδια στη διοργάνωση έχει κατά μέσο όρο 11.9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ συγκεντρώνοντας 13.3 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ