Γουόκαπ: «Είμαστε σαν… αγέλη πεινασμένων σκυλιών» (vid)

Γουόκαπ: «Είμαστε σαν… αγέλη πεινασμένων σκυλιών» (vid)

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στη σελίδα της Euroleague για την μέχρι στιγμής παρουσία του στον Ολυμπιακό και τα συναισθήματα που νιώθει όταν αγωνίζεται με την ομάδα.

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι δεδομένα ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, έχοντας ταιριάξει απόλυτα με το σύνολο των «ερυθρόλευκων» και δεχθεί την αγάπη του κόσμου.

Ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» την Παρασκευή, η Euroleague, δημοσίευσε ένα βίντεο-αφιέρωμα στο οποίο ο ίδιος μιλάει για την μέχρι στιγμής πορεία του στην ομάδα, τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του, ενώ για τον Γουόκαπ μίλησε τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Άλεκ Πίτερς.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Σισέ – Τι γράφουν στη Γαλλία

«Ερχόμενος στον Ολυμπιακό, ήξερα πως είναι μια επιτυχημένη ομάδα. Όμως μπορώ να πω για τον στόχο αυτή τη στιγμή που είναι το Final 4. Έχουν κατακτήσει τη Euroleague, θέλουν πάντα να λάμπουν και έχω υψηλές προσδοκίες του να είμαι κομμάτι αυτού που έχει δημιουργηθεί.

Είμαστε μια αγέλη πεινασμένων σκυλιών. Είμαι 29 ετών και ακόμα μαθαίνω το παιχνίδι. Είναι ευχαρίστηση για μένα. Ποτέ δεν παίρνω κάτι ως δεδομένo. Είναι ένα πολύ σταθερό σύστημα και είμαι μέλος του. Αγαπώ να είμαι κομμάτι του Ολυμπιακού. Όλος ο σύλλογος με εμπιστεύεται και αυτό είναι σαν… θησαυρός για μένα», ανέφερε ο Γουόκαπ.

«Είναι πάντα έτοιμος να δώσει το 100% σε κάθε προπόνηση. Είμαι ευλογημένος που έχω έναν παίκτη σαν εκείνον. Πάντα έτοιμος να θυσιάσει τον εαυτό του», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ