Πίτερς: «Είμαι έτοιμος για το ντέρμπι»

Πίτερς: «Είμαι έτοιμος για το ντέρμπι»

Ο Άλεκ Πίτερς στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα και πως περιμένει ένα πολύ σκληρό ματς.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκός την Παρασκευή (30/12), για την 16η αγωνιστική της Euroleague, στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να έχουν «κυκλώσει» εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, ο Άλεκ Πίτερς, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων στην έδρα του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον Ντουέιν Μπέικον αλλά και για το αν είναι έτοιμος να καλύψει το κενό του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί.

Για τον αγώνα:

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή – εξπρές! Δεν είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός (pics)

«Είμαι ενθουσιασμένος για το πρώτο μου αιώνιο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, θα είναι ένα ακόμη ξεχωριστό ματς. Όπως αυτό που παίξαμε στο ΣΕΦ. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στα θετικά μονοπάτια και τις εμφανίσεις που έχουμε συνηθίσει το κοινό μας. Θα είναι ένα ματς σκληρό, όπως όλα τα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Η ενέργεια θα είναι στο… κόκκινο, στο 100%, από όλους και αν δεν δείξουμε αυτή την ενέργεια σε εκτός έδρας ντέρμπι θα είναι δύσκολο για μας. Όμως βλέποντας την ομάδα μας αυτή την εβδομάδα, νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι».

Για τον Μπέικον:

«Θα είναι συλλογική προσπάθεια πάνω στο μαρκάρισμα ενός τόσο ταλαντούχου παίκτη όπως ο Μπέικον, ο οποίος έχει αποδείξει πόσο σταθερός σκόρερ είναι στην Euroleague. Μπορεί να μην ξεκινά καλά τα παιχνίδια τελευταία αλλά πάντα τελειώνει τα ματς στο πικ της απόδοσης του και νομίζω ότι θα πρέπει να τον περιορίσουμε ομαδικά, είτε τον μαρκάρω εγώ, είτε άλλος παίκτης. Πρέπει και οι πέντε παίκτες να είναι προσηλωμένοι σε αυτό τον σκοπό».

Για το αν μπορεί να μπει να αναπληρώσει το κενό του Βεζένκοφ:

«Είμαι έτοιμος να κάνω την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Για αυτό δουλεύω κάθε μέρα, για να είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος να προπονηθώ τώρα και αγαπάω την δουλειά μου. Αυτός είναι ο τρόπος που προσεγγίζω τα πράγματα. Δεν είναι δύσκολο για εμένα να το κάνω αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ