Οριστικό: Νοκ-άουτ ο Βεζένκοφ – Αυτή είναι η 12αδα του Ολυμπιακού

Οριστικό: Νοκ-άουτ ο Βεζένκοφ – Αυτή είναι η 12αδα του Ολυμπιακού

Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού έμεινε εκτός αποστολής ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό (21:00) για την 16η αγωνιστική της Euroleague, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μια τεράστια απώλεια για το αποψινό ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικό για το ντέρμπι «αιωνίων», με αποτέλεσμα να μένει εκτός 12αδας.

Ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ, που αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, έχει πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό του εδώ και μερικές μέρες, δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση για την Basket League με την Καρδίτσα, όμως δεν πρόλαβε να το ξεπεράσει και στο λιμάνι αποφάσισαν να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του κόντρα στους πράσινους.

Ο Μπαρτζώκας μάλιστα είχε προαναγγείλει από τη συνέντευξη Τύπου ότι πολύ δύσκολα θα έδινε το παρών στην αναμέτρηση, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε και από την 12αδα των Πειραιωτών. Τη θέση του πήρε ο Τζορτζ Πάπας στην αποστολή, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί περισσότερο ο Άλεκ Πίτερς.

Αναλυτικά η 12αδα του Ολυμπιακού: Σλουκας, Γουόκαπ , Πάπας, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Κάνααν, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ, Λούντζης, Παπανικολάου , Φαλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ