Πασκουάλ: «Θα υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις στο Game 2»

Πασκουάλ: «Θα υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις στο Game 2»

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση, για τα πλέι οφ της Euroleague, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» δε θα πρέπει να κάνει reset. «Νομίζω πως δεν πρέπει να κάνουμε… reset, αλλά να συνεχίσουμε έτσι. Δεν σταματάς στα πλέι […]

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση, για τα πλέι οφ της Euroleague, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» δε θα πρέπει να κάνει reset.

«Νομίζω πως δεν πρέπει να κάνουμε… reset, αλλά να συνεχίσουμε έτσι. Δεν σταματάς στα πλέι οφ. Κάθε ματς μπορεί να είναι ή να μην είναι διαφορετικό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Όταν νικάς πρέπει να είσαι δυνατός, να συνεχίζεις έτσι. Όταν χάνεις, πρέπει να δεις τι πρέπει να αλλάξεις. Πρέπει να μην αλλάξεις νοοτροπία μέσα στα πλέι οφ» και συμπλήρωσε για τους Μαδριλένους:

«Η Ρεάλ έχει μια απίστευτη ομάδα, με ποιότητα και περισσότερη εμπειρία από εμάς. Ξέρω πως θα αντιδράσουν, θα ξεκινήσουν το ματς επιθετικά. Θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Λόγω της ποιότητας συνεχίζουμε να τους θεωρούμε φαβορί».

«Κάθε ματς θα είναι διαφορετικό. Και οι δύο ομάδες είναι σοβαρές σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Θα υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις, αλλά τίποτα ιδιαίτερα περίεργο για τους δύο προπονητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ