Γκάμπριελ : «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»!

Γκάμπριελ : «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»!

Ο Κένι Γκάμπριελ παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ και τόνισε ότι πρέπει να διατηρήσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης και στη συνέχεια.

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να παίξουν με την ίδια ένταση και στη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA: «Ξέραμε ότι στο χθεσινό (17/4) παιχνίδι θα μετρήσει η ενέργεια και αυτό προσπάθησα να φέρω ερχόμενος από τον πάγκο. Κάναμε σπουδαία δουλειά. Αν έπρεπε να κρατήσω ένα πράγμα από το πρώτο ματς, θα ήταν η άμυνα με την οποία κρατήσαμε μία τέτοια ομάδα κάτω από τους 70 πόντους. Παίξαμε εκπληκτική άμυνα και αυτό ήταν το ζητούμενο».

Για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, δήλωσε: «Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση και στο δεύτερο παιχνίδι, για να έχουμε καλές πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη».

Σχετικά με τον Νικ Καλάθη, τόνισε: «Είναι απίστευτος. Το πώς πασάρει την μπάλα είναι τρομερό. Είναι ένας από τους πιο ομαδικούς παίκτες που είχα ποτέ στο πλευρό μου. Δεν φοβάται καθόλου ότι μπορεί να κάνει λάθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ